Unomatica Parking sistemi

Novosti

Z Market uvodi inovativni parking sistem u Bratuncu: Besplatno parkiranje za kupce tokom prvih 90 minuta

14.05.2024.

Z Market, omiljena destinacija za kupovinu u Bratuncu, uvodi revolucionarni parking sistem koji će značajno poboljšati iskustvo parkiranja za svoje kupce. Ovaj sistem je posebno dizajniran kako bi se osiguralo da kupci Z Marketa imaju pristup parkingu koji su ranije zauzimali drugi vozači, čineći njihovu kupovinu udobnijom i praktičnijom.

Jedna od ključnih karakteristika ovog sistema je mogućnost besplatnog parkiranja tokom prvih 90 minuta za sve kupce Z Marketa. Ovo je izuzetno korisna pogodnost koja će dodatno ohrabriti kupce da posete prodavnicu i uživaju u kupovini bez brige o troškovima parkiranja.

Osim toga, Z Market je implementirao napredni sistem za prepoznavanje tablica vozila, što će dodatno olakšati proces parkiranja i izlaska iz parkinga. Zahvaljujući ovom sistemu, kupcima više neće biti potrebno čekati na blagajni radi očitavanja parkirnog tiketa prilikom izlaska, čime se štedi njihovo vreme i povećava efikasnost celokupnog procesa.

Ovaj potez Z Marketa nije samo korak ka poboljšanju korisničkog iskustva, već je i primer kako kompanije mogu doprineti lokalnoj zajednici pružajući praktična rešenja za svakodnevne izazove.

Vozači u Bratuncu pozvani su da iskoriste prednosti novog parking sistema Z Marketa, koji nudi besplatno parkiranje tokom prvih 90 minuta, i tako uživaju u praktičnosti i pogodnostima koje pruža ova omiljena prodavnica.

Scroll