Unomatica Parking sistemi

Softver za kontrolu i izdavanja obroka

  • Početna
  • |
  • Softver za kontrolu i izdavanja obroka

Softver za kontrolu i izdavanja obroka

Upoznajte se sa našim inovativnim softverom za kontrolu i izdavanje obroka, posebno dizajniranim za fabričke restorane. Naša platforma donosi revolucionarne mogućnosti za efikasno upravljanje ishranom zaposlenih, omogućavajući brzu i preciznu identifikaciju, proveru i izdavanje obroka.

Kako funkcioniše naš softver?

Jednostavna prijava: Radnik se lako prijavljuje u sistem koristeći svoju karticu i barkod. Ovaj proces je brz i jednostavan, što omogućava radnicima da se fokusiraju na svoje obaveze.

Provera statusa obroka: Naš softver automatski proverava da li je radnik već iskoristio današnji obrok. Ukoliko radnik nije iskoristio obrok ili nije na listi za današnji dan, sistem generiše potvrdu koja se štampa.

Izdavanje potvrde: Potvrda se automatski generiše i štampa, a zatim se daje radniku. Ova potvrda služi kao dokaz prilikom podizanja obroka u fabričkom restoranu.

Prednosti našeg softvera:

Efikasnost: Naš softver smanjuje vreme čekanja i gužve u restoranu, omogućavajući bržu i efikasniju uslugu.
Preciznost: Automatizovani proces provere osigurava tačnost i pouzdanost u izdavanju obroka.
Prilagodljivost: Softver se može lako prilagoditi specifičnim potrebama i zahtevima vašeg fabričkog restorana.
Uz naš softver za kontrolu i izdavanje obroka, vaš fabrički restoran će postati još efikasniji i korisniji za vaše zaposlene. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o tome kako možemo unaprediti vaše poslovanje!

Scroll