Unomatica Parking sistemi

Novosti

Hotel Holiday Inn Beograd unapređuje svoje parking usluge

14.05.2024.

Hotel Holiday Inn Beograd, sinonim za udobnost i kvalitetan boravak, uvodi novi nivo usluga i praktičnosti za svoje goste sa unapređenim parking sistemom. Ovaj sistem ne samo da omogućava besplatno parkiranje tokom prvih 10 minuta za sve posetioce, već nudi i dodatne pogodnosti kako bi iskustvo parkiranja bilo još prijatnije i praktičnije.

Jedna od ključnih karakteristika novog parking sistema u Hotelu Holiday Inn je napredni sistem prepoznavanja tablica vozila. Ovaj sistem automatski prepoznaje taksi vozila koja ulaze i izlaze iz hotela, pružajući im besplatno parkiranje kao dodatnu uslugu. Takođe, sistem poseduje belu listu sa tablicama gostiju hotela, što omogućava njihovim vozilima neograničen pristup parkingu tokom boravka.

Ova inicijativa nije samo korak ka poboljšanju praktičnosti za goste hotela i posetioce, već i primer kako se hotelske usluge mogu prilagoditi kako bi se osiguralo najbolje iskustvo za svakog gosta.

Hotel Holiday Inn Beograd poziva sve svoje goste i posetioce da iskoriste prednosti novog parking sistema, uključujući besplatnih 10 minuta parkiranja za sve, kao i dodatne pogodnosti za taksi vozila i goste hotela.

Scroll