Unomatica Parking sistemi

O nama

Dobrodošli na web stranicu UNOMATICA brenda – vašeg pouzdanog partnera za inteligentne parking sisteme i automatizovane rešenja.

UNOMATICA brend je rezultat udruživanja i saradnje nekoliko domaćih firmi, specijalizovanih u oblasti automatizacije i računarskog programiranja. Naša osnovna ideja je proizvodnja smart parking sistema, sistema za naplatu karata i ostalih automatizovanih rešenja, prilagođenih potrebama naših klijenata.

Šta nas izdvaja od drugih?

Sopstvena proizvodnja: Ponosni smo što sami proizvodimo naše sisteme, što nam omogućava potpunu kontrolu nad kvalitetom i performansama proizvoda. U našem timu imamo stručnjake iz oblasti programiranja, elektronike, automatskog upravljanja i montaže na terenu.

Visokokvalitetni materijali: Naši mehanički delovi se proizvode na visoko preciznim CNC mašinama, koristeći samo najkvalitetnije i najdugotrajnije materijale i komponente. To osigurava trajnost i pouzdanost naših proizvoda u svim uslovima.

Prilagođena rešenja: Razumemo da svaki klijent ima svoje specifične potrebe, stoga smo posvećeni pružanju rešenja koja su potpuno prilagođena zahtevima vašeg poslovanja. Bez obzira da li vam je potreban smart parking sistem, sistem za naplatu karata ili nešto drugo, mi smo tu da vam pružimo najbolje moguće rešenje.

Sa UNOMATICA brendom, dobijate više od samo proizvoda – dobijate partnera koji je posvećen vašem uspehu i zadovoljstvu. Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako možemo unaprediti vaše poslovanje uz naša inteligentna rešenja!

Embeded sistemi

Naša stručna ekipa programera, inženjera i dizajnera posvećena je stvaranju unikatnih embedded sistema koji tačno odgovaraju vašim potrebama i zahtevima. Bez obzira da li vam je potreban sistem za kontrolu uređaja, upravljanje procesima, prikupljanje podataka ili nešto drugo, mi smo tu da vam pružimo najbolje moguće rešenje.

Šta nas izdvaja:

Prilagođenost: Razumemo da svaki projekat ima svoje jedinstvene zahteve i ciljeve. Zato se trudimo da svakom klijentu pružimo potpuno prilagođeno rešenje, dizajnirano da maksimizira funkcionalnost i efikasnost sistema.

Ekspertiza: Naš tim poseduje bogato iskustvo u projektovanju i implementaciji embedded sistema za različite industrije i primene. Bez obzira na složenost projekta, možete se osloniti na naše stručnjake da pronađu optimalno rešenje za vas.

Kvalitet i pouzdanost: Kvalitet i pouzdanost su osnovne vrednosti koje težimo da postignemo u svakom projektu. Naše rešenje su pažljivo testirane i optimizovane kako bi obezbedile stabilan i dugotrajan rad.

Podrška: Naša podrška ne prestaje nakon završetka projekta. Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne potrebe, nadogradnje ili prilagođavanja sistema tokom celog životnog ciklusa proizvoda.

Sa nama kao vašim partnerom za projektovanje embedded sistema, možete biti sigurni da će vaš projekat biti uspešno realizovan sa visokim standardima kvaliteta i zadovoljstva. Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli razgovor o vašem projektu i pronašli najbolje rešenje za vaše potrebe!

Scroll